Meer groente en minder koolhydraten!

  • * Meer groenten, minder koolhydraten

  • * Makkelijk, snel én altijd op voorraad

  • * Lekker in wokgerechten, curry’s en nasi

Op zoek naar een manier om meer groenten en minder koolhydraten te eten? Zoek dan niet verder. Je doet het namelijk met Bonduelle Bloemkoolrijst.

Onze bloemkolen worden direct na de oogst gesneden en ingevroren. Dit doen we om smaak, kleur en goede voedingsstoffen te behouden. Bijkomend voordeel? Geen gedoe én je haalt altijd de juiste hoeveelheid uit de recyclebare zak. Geen restjes dus!

Vind onze favoriete plantaardige recepten met bloemkoolrijst op onze website. Wat dacht je van een heerlijk wokgerecht? Of ga voor een lekkere, vullende curry. Succes gegarandeerd!

netto gewicht: 400 g
pictogramme
ingrediënten

Bloemkool. Kan SELDERIJ bevatten.

Rijk aan vitamine B9 .

Natuurlijk voorkomend zout in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Sporen van Selderij.

voedingswaarde

voor 100g en per portie van 200g
Energie (kJ) 90 kJ 181 kJ
Energie (kcal) 22 kcal 43 kcal
Vetten (g) 0,4 g 0,8 g
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,1 g 0,2 g
Koolhydraten (g) 2,2 g 4,4 g
W.v. suikers (g) 1,4 g 2,8 g
Voedingsvezels (g) 2 g 4,0 g
Eiwitten (g) per portie 2,6 g
Zout (g) per portie 0,06 g
Vitamine B9 total (µg) per portie 116 µg 232 µg
Bereiding

Kookpan: Doe de bevroren bloemkool rijst in ruim kokend water en laat 3 minuten koken. Koekenpan of wok: Schenk wat (olijf)olie in de pan, voeg de bevroren rijst toe. Roerbak de bloemkool rijst 7 minuten op een matig vuur.
Bewaren

* 0-3°C: 24 uur ** -6°C: 3 dagen *** -18°C: meerdere maanden. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

Ontdek onze recepten

MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend