* Een veelzijdig boontje
* Boordevol vezels en eiwitten
* Heerlijk in Hollandse soepen en stamppotjes of chili sin carne
Een wereldberoemd boontje? Dat is de Bruine Boon. In allerlei uiteenlopende keukens en gerechten te vinden, dankzij hun heerlijke smaak en goede voedingsstoffen. Van Cuba tot Mexico en van Suriname tot Nederland. Iedereen is fan.
Gedroogde bonen moeten zo’n 8 uur lang weken, voordat je ze kunt gebruiken. Daar geen zin in? Snappen we. Daarom hebben wij proces voor jou versneld. Onze bruine bonen worden gestoomd, zodat jij deze kanjers direct kunt verwerken in jouw gerecht.
Bruine bonen zijn heerlijk in stamppotten of in chili sin carne. Maar natuurlijk ook in combinatie met onze Bonduelle Groenterijst. Eet smakelijk!
Bruine bonen, water, zout, verstevigingsmiddel: E509, voedingszuur: citroenzuur, stabilisator: E385
Vezelrijk .
geen conserveringsmiddelen in overeenstemming met de geldende wetgeving.
voor 100g | en per portie van 125g | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 456 kJ | 572 kJ |
Energie (kcal) | 109 kcal | 136 kcal |
Vetten (g) | 0,7 g | 0,9 g |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 g | 0,125 g |
Koolhydraten (g) | 15 g | 18,8 g |
W.v. suikers (g) | 0,3 g | 0,4 g |
Voedingsvezels (g) | 8,5 g | 10,6 g |
Eiwitten (g) per portie | 7,9 g | |
Zout (g) per portie | 0,42 g |