* Gestoomd na de oogst
* Van nature rijk aan plantaardige eiwitten en vezels
* Onmisbaar in vegetarische en vegan recepten
Eens iets anders op tafel zetten? Ga dan voor een gerecht met Bonduelle Kikkererwten. Deze geven jouw - vega(n) - recepten een wereldse touch. Kikkererwten worden namelijk veel gebruikt in de Aziatische en Oosterse keuken.
We stomen deze peulvruchten na de oogst. Hierdoor behouden ze hun smaak en bite. Lekker en gezond, dus. Daar kikkererwt je van op!
Eet kikkererwten koud door een salade of warm in een (vega) curry, tajine of stoofpotje. Liever een eiwitrijke snack aan je repertoire toevoegen? Rooster deze smaakbommetjes met wat kruiden.
Kikkererwten, water, zout.
Vezelrijk .
geen conserveringsmiddelen in overeenstemming met de geldende wetgeving.
voor 100g | en per portie van 130g | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 507 kJ | 660 kJ |
Energie (kcal) | 121 kcal | 157 kcal |
Vetten (g) | 2,2 g | 2,9 g |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,2 g | 0,3 g |
Koolhydraten (g) | 15 g | 19,5 g |
W.v. suikers (g) | 0 g | 0,0 g |
Voedingsvezels (g) | 7,7 g | 10,0 g |
Eiwitten (g) per portie | 8,3 g | |
Zout (g) per portie | 0,39 g |