* Gestoomd voor een heerlijke crrrrrispy bite
*Vrij van restanten van bestrijdingsmiddelen
* Van nature zoete smaak! Lekker in salades en (Mexicaanse) gerechten
Een gouden medaille, voor een goudgele korrel. Onze Bonduelle Crispy Maïs is niet meer weg te denken uit de Nederlandse voorraadkast. Benieuwd hoe deze korrels daar terechtkomen? Dat is simpel.
Onze maïs groeit onder de Europese zon en wordt geoogst zodra deze het allerlekkerst is. Daarna stomen we de korrels om de zoete smaak, frisgele kleur en knapperige bite te behouden. Goed nieuws! In Bonduelle Crispy Maïs vind je geen restanten van bestrijdingsmiddelen. De beste keuze dus. Voor je gezondheid en voor de planeet.
Dan is het aan jou om er een heerlijk gerecht van te maken. Een voorzetje: maïs is lekker in salades. Maar ook onmisbaar in Mexicaanse gerechten voor een beetje extra kleur.
Maïskorrels, water, zout. Bezit van nature aanwezige suikers
Vezelrijk .
geen toegevoegde suikers. geen conserveringsmiddelen in overeenstemming met de geldende wetgeving.
voor 100g | en per portie van 140g | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 309 kJ | 217 kJ |
Energie (kcal) | 73 kcal | 103 kcal |
Vetten (g) | 1,4 g | 1,0 g |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,2 g | 0,1 g |
Koolhydraten (g) | 11 g | 15,4 g |
W.v. suikers (g) | 5,1 g | 3,6 g |
Voedingsvezels (g) | 3 g | 2,1 g |
Eiwitten (g) per portie | 1,9 g | |
Zout (g) per portie | 0,20 g |