03083680600828_528

  • * Rijk aan vezels

  • * Warm en koud te gebruiken

  • * Heerlijk in salades en andere gerechten

Het wist-je-datje van de dag? Bonduelle Sperziebonen worden ook wel slabonen genoemd. Ja, echt. Dat komt omdat ze heerlijk zijn in - hoe kan het ook anders - salades. Deze groene kanjers zitten namelijk boordevol vezels, en hebben een lekkere bite en een volle smaak.

Wij hebben onze boontjes al voor je gedopt en gebroken. Je laat de bonen simpelweg even uitlekken. Daarna zijn ze direct klaar voor gebruik in koude en warme gerechten. Handig!

Nog zo’n leuk weetje: onze blikjes zijn tot in het oneindige te recyclen. Het eten van deze boontjes is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet.

netto gewicht: 200 g uitlekgewicht: 110 g
pictogramme
pictogramme
ingrediënten

Gebroken sperzieboontjes zeer fijn, water, zout.

Vezelrijk .

geen conserveringsmiddelen in overeenstemming met de geldende wetgeving.

voedingswaarde

voor 100g en per portie van 110g
Energie (kJ) 101 kJ 110 kJ
Energie (kcal) 24 kcal 26 kcal
Vetten (g) 0,3 g 0,3 g
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0 g 0,11 g
Koolhydraten (g) 2,4 g 2,6 g
W.v. suikers (g) 0,6 g 0,7 g
Voedingsvezels (g) 2,7 g 3,0 g
Eiwitten (g) per portie 1,8 g
Zout (g) per portie 0,37 g
Bereiding

Dit product kan warm en koud gegeten worden. Koud: laat het product uitlekken. Pan: verwarm het product in de pan en gief af. Magnetron: zet het (afgedekte) schaaltje in de magnetron en verwarm het ongeveer 1.5 minuut op 700 Watt en laat het product uitlekken. Of bereid het product zoals aangegeven in het recept.
Bewaren

Ten minste houdbaar tot: zie onder- of bovenkant blik

Ontdek onze recepten

MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend