Deze vrolijke mini-kooltjes zijn heerlijk zacht van smaak. Verrassend in een roerbakgerecht! Direct na oogst los ingevroren. Zo behouden ze hun lekkere smaak en bite. Rijk aan vezels en vitamine C.
netto gewicht: 400 g
pictogramme
pictogramme
ingrediënten

Spruitjes. KAN SELDERIJ BEVATTEN.

Vezelrijk .

Natuurlijk voorkomend zout in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Sporen van Selderij.

voedingswaarde

voor 100g en per portie van 200g
Energie (kJ) 200 kJ 400 kJ
Energie (kcal) 48 kcal 96 kcal
Vetten (g) 0,4 g 0,8 g
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,1 g 0,2 g
Koolhydraten (g) 4,9 g 9,8 g
W.v. suikers (g) 2,9 g 5,8 g
Voedingsvezels (g) 5,1 g 10,2 g
Eiwitten (g) per portie 7,2 g
Zout (g) per portie 0,16 g
Bereiding

Koekenpan of wok: Verhit wat olie of boter in de pan. Roerbak de nog bevroren spruitjes ca. 10 minuten. Kookpan: Voeg de bevroren spruitjes toe aan ruim kokend water. Verwarm ze daarna ca. 8 minuten. Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is.
Bewaren

* 0-3°C: 24 uur ** -6°C: 3 dagen *** -18°C: meerdere maanden. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

Ontdek onze recepten

MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend