Bloemkoolcouscous met maïs

Ingrediënten

300 gram Bonduelle bloemkoolroosjes (vriesvers)
2 el citroenolijfolie
½ tl kerrie
½ tl gemalen komijn (djinten)
360 g tomatenmix
300 g crispy mais (Bonduelle)
15 g verse munt
200 g Griekse feta
½ potje Taggia-olijven

Bloemkoolcouscousmet maïs

Info

Bereiding

Kook de Bonduelle bloemkool roosjes 1 minuut, laat deze afkoelen of neem een kleine bloemkool en verdeel deze in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout. Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta.

Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken.
Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.

Recepten detail page banner