1. >Recept
  2. >Bloemkoolcouscous met crispy maïs

Bloemkoolcouscous met crispy maïs

4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
400 gram Bonduelle bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, 400 g)

1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)

360 g tomatenmix

200 g Griekse feta

2 el citroen olijfolie

15 g verse munt

½ tl kerrie

½ tl gemalen komijn (djinten)

½ potje Taggia-olijven

peper

(zout)
Ingrediënten voor 4 personen
400 gram Bonduelle bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, 400 g)

1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)

360 g tomatenmix

200 g Griekse feta

2 el citroen olijfolie

15 g verse munt

½ tl kerrie

½ tl gemalen komijn (djinten)

½ potje Taggia-olijven

peper

(zout)
  1. Stap 1
    Kook de bloemkool roosjes 1 minuut en laat het afkoelen. Maal vervolgens de bloemkool roosjes in een keukenmachine fijn, tot dat het op couscous lijkt.
  2. Stap 2
    Doe het in een schaal en meng het met de citroen olijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.
  3. Stap 3
    Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta.
  4. Stap 4
    Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken.
  5. Stap 5
    Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de bloemkool couscous en serveer.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend