1. >Recept
  2. >Thaise kipcurry met bloemkoolrijst

Thaise kipcurry met bloemkoolrijst

2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (vers in het vriesvak, 400 g)

1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g kipfilet (in reepjes)

200 ml kokosmelk

2 el zonnebloemolie

1 el rode currypasta

6 takjes koriander (grof gehakt)
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (vers in het vriesvak, 400 g)

1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g kipfilet (in reepjes)

200 ml kokosmelk

2 el zonnebloemolie

1 el rode currypasta

6 takjes koriander (grof gehakt)
  1. Stap 1
    Verhit in een wok 1 el zonnebloemolie. Bak de kipfiletreepjes in 3 min. goudbruin. Schep vervolgens de currypasta erdoor.
  2. Stap 2
    Voeg de kokosmelk en de nog bevroren sugar snaps toe en stoof de curry 10 min. Verhit in een hapjespan 1 el zonnebloemolie. Voeg de rijst toe en bak dit 6-7 min. al omscheppend.
  3. Stap 3
    Verdeel de rijst met de kipcurry over 2 borden. Bestrooi met de koriander
Tip
Vervang de kipfilet ook eens door biefstuk of garnalen.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend