Italiaanse bloemkoolrijstsalade

Ingrediƫnten

1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (diepvries, 400 g)
4 el olijfolie extra vierge
2 el pijnboompitten
1 bol mozzarella (125 g)
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
50 g rucola
1 citroen

Italiaansebloemkoolrijstsalade

Info

Bereiding

Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Voeg de rijst toe en bak 1-2 min. al omscheppend. Schep de rijst op een wijde schaal en laat 10 min. afkoelen.

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud op een bord. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes.

Meng in een schaal de mozzarella met de tomaatjes, de pijnboompitten en 3 el olijfolie door de rijst. Schep de rucola erdoor en breng de salade op smaak met citroensap, zout en peper.

Recepten detail page banner