Jet kookt met Daisy Salade met edamame en avocado

Ingrediënten

200 gram couscous
2 avocado’s
1 blikje edamame bonen (ongeveer 150 gram)
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
Pluk munt
Pluk koriander
Voor de dressing:
Sap van een hele citroen
Theelepel honing
3 eetlepels olijfolie

Jetkookt met Daisy Salade met edamame en avocado

Super lekker verfrissende salade met edamame boontjes!

Info

Bereiding

Kook de couscous volgens de verpakking gaar en laat afkoelen. Schep soms even om, zodat het niet te kleverig wordt.

Snijd de avocado in blokjes en doe in een vrolijke grote schaal.

Hak de verse kruiden fijn en doe ook in de schaal, samen met de afgekoelde couscous en meng door elkaar.

Meng de ingrediënten van de dressing en schenk over de couscous. Hussel goed door elkaar.

Doe als laatste de edamame in de schaal en schep voorzichtig om zodat ze heel blijven.

Versier met zwarte sesamzaadjes en serveer.

Recepten detail page banner