1. >Recept
  2. >Bur­ri­to met kid­ney­bo­nen en mais

Bur­ri­to met kid­ney­bo­nen en mais

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)

1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)

180 g kipdijfilet

1 rode paprika

80 g cheddar aan stuk

1 eetlepel lemon pepper kruiden

2 eetlepels arachideolie

1 eetrijpe avocado

4 tortillawraps (diameter 20 cm)
Ingrediënten voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)

1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)

180 g kipdijfilet

1 rode paprika

80 g cheddar aan stuk

1 eetlepel lemon pepper kruiden

2 eetlepels arachideolie

1 eetrijpe avocado

4 tortillawraps (diameter 20 cm)
  1. Stap 1
    Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
  2. Stap 2
    Snijd de kipdijfilet in reepjes en bestrooi met de lemon pepper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak op middelhoog vuur nog 10 min. Schep halverwege om. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en verwarm ze de laatste minuut mee.
  3. Stap 3
    Snijd vervolgens de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in repen. Rasp de cheddar. Verhit de grillpan zonder olie of boter.
  4. Stap 4
    Beleg het midden van de wraps met de avocado en schep het kip-bonen- mengsel erop. Bestrooi het met de kaas. Vouw de zijkanten over de vulling en rol het op tot pakketjes. Gril dit 3 min. in de grillpan en keer het halverwege.
  5. Stap 5
    Halveer de wraps en verdeel ze over de borden.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend