1. >Recept
  2. >Pas­ta met ge­gril­de groen­ten

Pas­ta met ge­gril­de groen­ten

4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

300 g farfalle

150 g gerookt ontbijtspek

170 g gormas (Italiaanse kaas)

1 ui

1 eetlepel olijfolie

30 g pijnboompitten

peper

(zout)
Ingrediënten voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

300 g farfalle

150 g gerookt ontbijtspek

170 g gormas (Italiaanse kaas)

1 ui

1 eetlepel olijfolie

30 g pijnboompitten

peper

(zout)
  1. Stap 1
    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan of wok en fruit de ui 3 min. op laag vuur.
  2. Stap 2
    Zet het vuur middelhoog en voeg de gegrilde groenten toe. Laat in ca. 5 min. ontdooien en warm worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Stap 3
    Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat het vervolgens afkoelen op een bord. Bak het spek in dezelfde koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur in 5 min. krokant.
  4. Stap 4
    Snijd de gormas in blokjes van 1 cm en voeg dit toe aan de groenten. Roer de pasta erdoor en verdeel het over de borden. Bestrooi het met de pijnboompitten en het verkruimeld spek.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend