Pasta peperonata met gegrilde paprika

Ingrediƫnten

1 zak Bonduelle Gegrilde Paprika (400g)
300g penne of andere buisvormige pasta
100g cherrytomaten, in kwarten gesneden
1 ui, gesnipperd
1 el balsamico azijn
50g Parmezaanse kaas, geraspt
Handje balsilicumblaadjes
Olijfolie om in te bakken
Peper en zout

Pastapeperonata met gegrilde paprika

Info

Bereiding

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit hierin de ui kort aan. Voeg de gegrilde paprika en cherrytomaten toe en bak 5 minuten mee. Schep er op het laatst de balsamico azijn en Parmezaanse kaas doorheen en roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met peper en een snufje zout.

Serveer de pasta met de peperonata en garneer met basilicum. Voeg naar smaal wat extra Parmezaanse kaas toe.

Tip: Voeg voor wat extra pit een snufje gedroogde chilivlokken toe tijdens het fruiten van de ui.

Recepten detail page banner