Poké bowl met sushirijst, zalm en edamame

Ingrediënten

1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (1 x 80 g)
1 Mini Pack Bonduelle Edamame bonen (1 x 80 g)
125 g (sushi)rijst
2 1/2 el rijstazijn
1/2 tl suiker
65 g warmgerookte zalmfilet
25 g worteljulienne
50 g zeewiersalade (wakame)
1 el wasabimayonaise
1/2 limoen

Pokébowl met sushirijst, zalm en edamame

Info

Bereiding

Bereid de (sushi)rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst afkoelen tot kamertemperatuur. Verwarm de rijstazijn met de suiker en 1/2 tl zout. Meng de rijstazijn door de afgekoelde rijst. Verdeel de zalmfilet in vlokken.

Schep sushirijst in de bowl. Verdeel de kikkererwten, de edamame bonen, de zalmfilet, de worteljulienne en de zeewiersalade over de rijst. Schep de wasabimayonaise in het midden van de bowl. Halveer de limoen en serveer bij de poké bowl.

Variatietip: Vervang de zalmfilet door 50 g cocktailgarnalen.

Recepten detail page banner