1. >Recept
  2. >Couscous-bietsalade met avocado en pistache

Couscous-bietsalade met avocado en pistache

Couscous-bietsalade met avocado en pistache
Makkelijk
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 Mini Pack Bonduelle Rode bietenblokjes (2x 80 g)

75 g couscous

3 el olijfolie extra vierge

1 el limoensap

1 sjalotje

75 g dadels zonder pit

1 avocado

50 g jongeblad slamelange

2 el ongezouten gepelde pistachenoten
Ingrediënten voor 1 personen
1 Mini Pack Bonduelle Rode bietenblokjes (2x 80 g)

75 g couscous

3 el olijfolie extra vierge

1 el limoensap

1 sjalotje

75 g dadels zonder pit

1 avocado

50 g jongeblad slamelange

2 el ongezouten gepelde pistachenoten
  1. Stap 1
    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de olijfolie met het limoensap. Voeg peper naar smaak toe.
  2. Stap 2
    Snijd het sjalotje in reepjes en de dadels in stukjes. Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil.
  3. Stap 3
    Strooi de slamelange op 2 borden. Verdeel er de couscous met de bietenblokjes over.
  4. Stap 4
    Leg de avocado erbij. Bestrooi de salade met de dadels en de pistachenoten en besprenkel met de limoenvinaigrette.
Hak een ½ bosje platte peterselie fijn en meng door de couscous.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend