1. >Recept
  2. >Pizza met gegrilde groenten, spinazie en parmaham

Pizza met gegrilde groenten, spinazie en parmaham

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, à 400 g)

1 el olijfolie

1 teen knoflook, fijngehakt

100 g spinazie

2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)

2 bollen mozzarella (à 125 g)

4 plakjes parmaham

- bakplaat
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, à 400 g)

1 el olijfolie

1 teen knoflook, fijngehakt

100 g spinazie

2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)

2 bollen mozzarella (à 125 g)

4 plakjes parmaham

- bakplaat
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  2. Stap 2
    Leg de pizzabodems op de bakplaat. Verdeel er de spinazie en de nog bevroren gegrilde groenten over. Scheur de mozzarella in stukken en leg op de pizza’s. Bestrooi met peper naar smaak.
  3. Stap 3
    Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven 10 min., tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren.
  4. Stap 4
    Leg de pizza’s op 2 borden. Scheur de parmaham in de lengte in repen en leg op de pizza’s.
Tip
Liever geen vlees? Bestrooi de pizza uit de oven met 2 el geroosterde grofgehakte hazelnoten.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend