1. >Recept
  2. >Rijstnoedels met zalmfilet en edamame bonen

Rijstnoedels met zalmfilet en edamame bonen

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)

150 g witte rijstnoedels

1 el zonnebloemolie

1 rode paprika, in reepjes

150 g zalmfilet, in blokjes

2 el gembersiroop

4 takjes koriander, grofgehakt

1 limoen, in partjes
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)

150 g witte rijstnoedels

1 el zonnebloemolie

1 rode paprika, in reepjes

150 g zalmfilet, in blokjes

2 el gembersiroop

4 takjes koriander, grofgehakt

1 limoen, in partjes
  1. Stap 1
    Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2
    Verhit in een wok de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de zalmfilet en de nog bevroren edamame bonen toe en roerbak nog 4 min.
  3. Stap 3
    Voeg de gembersiroop toe en verwarm nog 1 min. Schep de rijstnoedels voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper.
  4. Stap 4
    Verdeel de noedels over 2 kommen. Bestrooi met de koriander en serveer met de partjes limoen.
Tip
Voeg voor een pittig accent 1 cm geraspte verse gemberwortel met de gembersiroop toe.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend