1. >Recept
  2. >Zoetzure sugar snaps met garnalen

Zoetzure sugar snaps met garnalen

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)

150 g witte rijst

1 el zonnebloemolie

1 rode ui, in halve ringen

150 g roerbakgarnalen

sap van 1 limoen

50 ml zoete chilisaus

½ mango, in blokjes

2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)

150 g witte rijst

1 el zonnebloemolie

1 rode ui, in halve ringen

150 g roerbakgarnalen

sap van 1 limoen

50 ml zoete chilisaus

½ mango, in blokjes

2 takjes platte peterselie, fijngehakt
  1. Stap 1
    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2
    Verhit in een wok de olie. Bak de ui 1 min. Voeg de sugar snaps toe en roerbak 4 min. Bak de garnalen met de sugar snaps nog 2 min. al omscheppend.
  3. Stap 3
    Draai het vuur laag. Voeg het limoensap en de zoete chilisaus toe. Schep de mangoblokjes erdoor.
  4. Stap 4
    Verdeel de rijst over 2 borden of kommen. Schep er de zoetzure sugar snaps met de garnalen op en bestrooi met de peterselie.
Tip
Vervang de garnalen door blokjes kabeljauw- of zalmfilet.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend