1. >Recept
  2. >Rigatoni met parmaham en courgette

Rigatoni met parmaham en courgette

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rigatoni

2 el olijfolie

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

75 g parmaham (in reepjes)

1 courgette (in blokjes)

50 g zongedroogde tomaten (in stukjes)

50 g zwarte olijven

50 g rucola
Ingrediënten voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rigatoni

2 el olijfolie

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

75 g parmaham (in reepjes)

1 courgette (in blokjes)

50 g zongedroogde tomaten (in stukjes)

50 g zwarte olijven

50 g rucola
  1. Stap 1
    Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen.
  2. Stap 2
    Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook met de parmaham 2 min. Voeg de courgette toe en bak dit 4 min. mee.
  3. Stap 3
    Schep de zongedroogde tomaten en de olijven met de rigatoni er doorheen en bak nog 1 min.
  4. Stap 4
    Schep vlak voor het serveren de rucola erdoor. Breng op smaak met peper en schep op 2 borden.
Tip
Vervang de courgette ook eens door 1 zak gegrilde courgette (vers in het vriesvak, 400 g).
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend