1. >Recept
  2. >Rijst pangasiusfilet en sugar snaps

Rijst pangasiusfilet en sugar snaps

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
140 g Bonduelle rode linzen & wortel rijst

1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g pangasiusfilet (in reepjes)

1 ui (gesnipperd)

1 bosui (in ringetjes)

2 el zonnebloemolie

3 el oestersaus
Ingrediënten voor 2 personen
140 g Bonduelle rode linzen & wortel rijst

1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g pangasiusfilet (in reepjes)

1 ui (gesnipperd)

1 bosui (in ringetjes)

2 el zonnebloemolie

3 el oestersaus
  1. Stap 1
    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2
    Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de nog bevroren sugar snaps toe en bak al omscheppend 4 min.
  3. Stap 3
    Schep de pangasiusreepjes erdoor en bak 3 min. mee. Voeg de oestersaus toe en verwarm het geheel nog 1 min.
  4. Stap 4
    Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de roerbak over de rijst en bestrooi het met de bosui.
Tip
Vervang de pangasiusfilet ook eens door zalm- of kalkoenfilet.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend