Rijst met gewokte pangasiusfilet, sugar snaps en oestersaus

Ingrediënten

140 g Bonduelle Rode linzen & wortel rijst
2 el zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 zak sugar snaps (diepvries, 300 g)
150 g pangasiusfilet, in reepjes
3 el oestersaus
1 bosui, in ringetjes

Rijstmet gewokte pangasiusfilet, sugar snaps en oestersaus

Info

Bereiding

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de nog bevroren sugar snaps toe en bak al omscheppend 4 min.

Schep de pangasiusreepjes erdoor en bak 3 min. mee. Voeg de oestersaus toe en verwarm nog 1 min.

Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de roerbak over de rijst en bestrooi met de bosui.

Tip Vervang de pangasiusfilet ook eens door zalm- of kalkoenfilet.

Recepten detail page banner