\n
Neem contact met ons op
Recepten
Salades
Mexicaans
De wereld rond
Dagje zonder vlees
Laag in koolhydraten
Soepen
Bowls
Producten
Maïs
Peulvruchten
Groenten
Groenterijst
Groenten voor Soep
Groente Rondo's
Lunch Bowl
De verrassende groente van vandaag... voor een beter morgen
Over Bonduelle
Alle activiteiten
Geschiedenis
MVO
Innovatie
FAQ
Voor een beter morgen
Plantaardige inspiratie
Recyclebare verpakkingen
Biodiversiteit en bodem
Voedselverspilling
>
Recept
>
Rijst pangasiusfilet en sugar snaps
<
Recept
Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Accept cookies
Rijst pangasiusfilet en sugar snaps
print recept
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
140 g
Bonduelle
rode linzen & wortel rijst
1 zak
Bonduelle
sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g pangasiusfilet (in reepjes)
1 ui (gesnipperd)
1 bosui (in ringetjes)
2 el zonnebloemolie
3 el oestersaus
Ingrediënten voor 2 personen
140 g
Bonduelle
rode linzen & wortel rijst
1 zak
Bonduelle
sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g pangasiusfilet (in reepjes)
1 ui (gesnipperd)
1 bosui (in ringetjes)
2 el zonnebloemolie
3 el oestersaus
Stap 1
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de nog bevroren sugar snaps toe en bak al omscheppend 4 min.
Stap 3
Schep de pangasiusreepjes erdoor en bak 3 min. mee. Voeg de oestersaus toe en verwarm het geheel nog 1 min.
Stap 4
Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de roerbak over de rijst en bestrooi het met de bosui.
Tip
Vervang de pangasiusfilet ook eens door zalm- of kalkoenfilet.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 30 min
> 30 min
Legend
▶
Bloemkool-linzensalade met tonijn
Ontdek het recept
Linzensalade met gewokte garnalen en gem...
Ontdek het recept
Couscoussalade met linzen en Marokkaanse...
Ontdek het recept
Bekijk meer recepten
Ontdek ook
Linzen
Worteltjes extra fijn
Sugar snaps
Linzen Bio
Witte bonen in tomatensaus
Maïs Mexicana
Snijboontjes
Kapucijners