1. >Recept
  2. >Rijst met kipfilet en hoisinsaus

Rijst met kipfilet en hoisinsaus

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rijst

1 zak Bonduelle broccoli (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g kipfilet (in reepjes)

1 rode ui (grof gesnipperd)

2 el zonnebloemolie

3 el hoisinsaus

1 tl geroosterd sesamzaad
Ingrediënten voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rijst

1 zak Bonduelle broccoli (vers in het vriesvak, 300 g)

150 g kipfilet (in reepjes)

1 rode ui (grof gesnipperd)

2 el zonnebloemolie

3 el hoisinsaus

1 tl geroosterd sesamzaad
  1. Stap 1
    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen. Kook de nog bevroren broccoli 2 min. en giet het vervolgens af.
  2. Stap 2
    Verhit in een wok de olie. Bak de kipfiletreepjes 3 min. Schep de ui en de broccoli erdoor en bak nog 3 min. Voeg de hoisinsaus toe en verwarm het nog 1 min.
  3. Stap 3
    Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de kiproerbak over de rijst en bestrooi het met sesamzaad.
Tip
Vervang de kipfilet ook eens door biefstuk.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend