Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Rijst met kipfilet en hoisinsaus
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rijst
1 zak Bonduelle broccoli (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
1 rode ui (grof gesnipperd)
2 el zonnebloemolie
3 el hoisinsaus
1 tl geroosterd sesamzaad
Ingrediënten voor 2 personen
140 g Bonduelle spliterwten & courgette rijst
1 zak Bonduelle broccoli (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
1 rode ui (grof gesnipperd)
2 el zonnebloemolie
3 el hoisinsaus
1 tl geroosterd sesamzaad
recept gemaakt met
Broccoliroosjes
Stap 1
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen. Kook de nog bevroren broccoli 2 min. en giet het vervolgens af.
Stap 2
Verhit in een wok de olie. Bak de kipfiletreepjes 3 min. Schep de ui en de broccoli erdoor en bak nog 3 min. Voeg de hoisinsaus toe en verwarm het nog 1 min.
Stap 3
Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de kiproerbak over de rijst en bestrooi het met sesamzaad.