Rijstsalade met kidneybonen en hummusdressing

Ingrediënten

140 g Bonduelle Rode linzen & wortel rijst
2 el hummus
2 el olijfolie extra vierge
1 limoen
1 blikje kidneybonen (160 g), uitgelekt en afgespoeld
1 blikje crispy maïs (150 g), uitgelekt en afgespoeld
4 snackkomkommers, in plakjes
2 bosuitjes, in ringetjes

Rijstsalademet kidneybonen en hummusdressing

Info

Bereiding

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen. Meng de hummus met de olijfolie, het sap van ½ limoen en 2-3 el water tot een gladde dressing.
Giet de rijst af en spoel onder stromend water koud. Schep de kidneybonen, de maïs en de komkommers door de rijst.
3 Schep de dressing en de bosuitjes door de rijstsalade en breng op smaak met peper. Schep de rijstsalade op 2 borden. Snijd de resterende ½ limoen in partjes en serveer erbij.

Tip Bestrooi de salade met geroosterd sesamzaad.

Giet de rijst af en spoel onder stromend water koud. Schep de kidneybonen, de maïs en de komkommers door de rijst.

Schep de dressing en de bosuitjes door de rijstsalade en breng op smaak met peper. Schep de rijstsalade op 2 borden. Snijd de resterende ½ limoen in partjes en serveer erbij.

Tip Bestrooi de salade met geroosterd sesamzaad.

Recepten detail page banner