Stoofpotje van kikkererwten met kip

Ingrediƫnten

1 blik Bonduelle Kikkererwten (300g)
500 g kippenfilet
2 sjalotten
1 courgette
4 tomaten
enkele takjes rozemarijn
kippenkruiden
olijfolie

Stoofpotjevan kikkererwten met kip

Info

Bereiding

Snijd de kip in gelijke stukken en bak ze aan alle zijden aan in olijfolie. Kruid met de kippenkruiden.

Snijd de sjalotten, de courgette en de tomaten in gelijke stukken.

Stoof de sjalot aan in olijfolie en voeg er de courgette, de tomaten en de kip aan toe. Kruid met peper en zout en de takjes rozemarijn. Indien nodig een beetje bevochtigen met kippenbouillon of water. Laat 15 min. sudderen.

Giet ondertussen de kikkererwten uit en spoel af. Voeg deze de laatste 5 min. er aan toe.

Serveer dit stoofpotje met een stuk grof boerenbrood.

Recepten detail page banner