Toast met gegrilde groenten, hummus, rucola en parmezaanse kaas

Ingrediënten

1 zak Bonduelle Gegrilde Groenten (400g)
4 plakken rogge of zuurdesembrood
4 handjes rucola
200g hummus
Parmezaanse kaas
Olijfolie om in te bakken
Peper en zout

Toastmet gegrilde groenten, hummus, rucola en parmezaanse kaas

Info

Bereiding

Rooster het brood in een broodrooster of grill, besprenkel met wat olijfolie, plaats 8 minuten in de oven op 180 ˚C.

Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de gegrilde groenten 5 minuten op. Breng op smaak met peper en een snufje zout.

Besmeer het geroosterd brood met hummus, leg er wat rucola bovenop en verdeel de lauwwarme gegrilde groenten over de toast. Garneer met wat Parmezaanse kaas en giet er naar smaal wat olijfolie extra vierge over.

Hummus zelf maken? Draai 1 blik Bonduelle Kikkererwten (310g), 2 el tahini sesampasta, sap van 2 citroenen, 2 tenen knoflook, 4 el olijfolie, peper en een snuf zout in een keukenmachine tot een mooie dikke massa.

Recepten detail page banner