Watermeloensalade met bonen, feta en munt

Ingrediënten

1 blik Bonduelle Kikkererwten (150 g)
1 blik Bonduelle Rode kidneybonen (160 g)
400 g watermeloen
150 g feta
1/2 rode ui, in ringetjes
30 g amandelen
1 handvol muntblaadjes, fijngehakt
2 el olijfolie
1 el appel ciderazijn
Zwarte peper

Watermeloensalademet bonen, feta en munt

Info

Bereiding

Snijd de watermeloen in plakjes van 1.5 cm en haal de schil er af. Maak er vervolgens mooie grote blokjes van. Leg deze dan op het serveerbord.

Snijd de halve rode ui in ringetjes en hak de munt fijn. Verkruimel vervolgens de feta.

Hak de amandelen in grove stukjes en rooster deze in een pan zonder vetstof.

Doe de ui, amandelen, feta en munt in een kom en voeg daar de bonen aan toe. Werk af met enkele druppels olijfolie en zwarte peper.

Neem dan het bord met de watermeloen en doe daar de heerlijke mengeling over. Laat je verrassen door de zoete smaak van de watermeloen in combinatie met de zoute smaak van de feta!

Recepten detail page banner