Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Kik pasta met spinazie en roomkaas
Kik pasta met spinazie en roomkaas
Makkelijk
4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g)
400 g tagliatelle
1 ui
1 rode paprika
250 g champignons
2 el olijfolie
400 g verse spinazie
150 g roomkaas met kruiden
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g)
400 g tagliatelle
1 ui
1 rode paprika
250 g champignons
2 el olijfolie
400 g verse spinazie
150 g roomkaas met kruiden
recept gemaakt met
Kikkererwten
Stap 1
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes.
Stap 2
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de paprika 3 min. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken.
Stap 3
Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg ook de roomkaas met 75 ml water toe en verwarm op laag vuur tot de kaas is gesmolten.
Stap 4
Schep de kikkererwten erdoor, verwarm nog 2 min. en breng op smaak met peper.
Stap 5
Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de romige spinazie met de kikkererwten over de tagliatelle.