Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Lauwwarme haricots verts-salade met mozzarella
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
recept gemaakt met
Haricots verts extra fijn
Stap 1
Kook de nog bevroren haricots verts 2 min. in ruim water. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
Stap 2
Strooi de slamelange op 2 borden. Verdeel de warme haricots verts, de uiringen en de tomaatjes erover. Leg op elke salade een bol mozzarella.
Stap 3
Klop een dressing van de balsamicoazijn, de honing en de olijfolie. Voeg peper naar smaak toe en besprenkel de salades ermee. Serveer met het ciabatta.
Tip
Bestrooi de salades met 1 el geroosterde pijnboompitten of knoflookcroutons.