1. >Recept
  2. >Lauwwarme haricots verts-salade met mozzarella

Lauwwarme haricots verts-salade met mozzarella

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)

75 g eikenblad slamelange

1 rode ui, in halve ringen

150 g cherrytomaatjes, gehalveerd

2 bollen mozzarella (à 125 g)

1 el balsamicoazijn

1 tl vloeibare honing

3 el olijfolie extra vierge

1 ciabatta
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)

75 g eikenblad slamelange

1 rode ui, in halve ringen

150 g cherrytomaatjes, gehalveerd

2 bollen mozzarella (à 125 g)

1 el balsamicoazijn

1 tl vloeibare honing

3 el olijfolie extra vierge

1 ciabatta
  1. Stap 1
    Kook de nog bevroren haricots verts 2 min. in ruim water. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
  2. Stap 2
    Strooi de slamelange op 2 borden. Verdeel de warme haricots verts, de uiringen en de tomaatjes erover. Leg op elke salade een bol mozzarella.
  3. Stap 3
    Klop een dressing van de balsamicoazijn, de honing en de olijfolie. Voeg peper naar smaak toe en besprenkel de salades ermee. Serveer met het ciabatta.
Tip
Bestrooi de salades met 1 el geroosterde pijnboompitten of knoflookcroutons.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend