1. >Recept
  2. >To­sta­da's met mais-kid­ney­bo­nen­sa­la­de

To­sta­da's met mais-kid­ney­bo­nen­sa­la­de

2 personen
25 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)

1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)

4 gordita's

150 g gerookte kipreepjes

50 g ijsbergsla

125 g zure room

1 eetrijpe avocado

1 limoen (schoongeboend)

7.5 g verse peterselie

1/2 el traditionele olijfolie

peper

(zout)
Ingrediënten voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)

1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)

4 gordita's

150 g gerookte kipreepjes

50 g ijsbergsla

125 g zure room

1 eetrijpe avocado

1 limoen (schoongeboend)

7.5 g verse peterselie

1/2 el traditionele olijfolie

peper

(zout)
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de gordita’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, peper en eventueel zout en bak ca. 10 min. in de oven.
  2. Stap 2
    Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het samen met het zureroommengsel fijn met een vork. Breng het op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Stap 3
    Verdeel de gordita’s over de borden. Besmeer het met de avocadospread en verdeel de sla, kipreepjes, mais en kidneybonen erover.
  4. Stap 4
    Serveer met het zureroommengsel en de limoenparten erbij.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend