Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Gemarineerde gegrilde groenten
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 zak Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
125 g mini-mozzarella (uitgelekt)
1 teen knoflook (in flinterdunne plakjes)
8 kleine takjes rozemarijn
olijfolie extra vierge
4 (weck)potjes of 1 grote weckpot
Ingrediënten voor 4 personen
1 zak Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
125 g mini-mozzarella (uitgelekt)
1 teen knoflook (in flinterdunne plakjes)
8 kleine takjes rozemarijn
olijfolie extra vierge
4 (weck)potjes of 1 grote weckpot
recept gemaakt met
Gegrilde mix aubergine, courgette & rode papr...
Stap 1
Laat de gegrilde groenten bij kamertemperatuur ontdooien, of verwarm ze in een koekenpan in 2 el olijfolie en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 2
Stop de groenten met de knoflook en de rozemarijn in de potjes of in de grote pot. Schenk er zoveel olijfolie bij dat de groenten net onder staan. Sluit vervolgens de potjes of pot.
Stap 3
Serveer de gemarineerde groenten meteen als antipasto, tapa of borrelhapje of bewaar op een koele plek (max. 2-3 dagen).