1. >Recept
  2. >Pita beanos met knoflookyoghurt

Pita beanos met knoflookyoghurt

Pita beanos met knoflookyoghurt
Makkelijk
4 personen
25 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)

1 rode paprika

2 el zonnebloemolie

1 el gyroskruiden

4 maaltijdpita’s

150 g Griekse yoghurt

1 teen knoflook

2 tomaten

1 komkommer

100 g gesneden ijsbergsla

1 tl gedroogde oregano
Ingrediënten voor 4 personen
1 zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)

1 rode paprika

2 el zonnebloemolie

1 el gyroskruiden

4 maaltijdpita’s

150 g Griekse yoghurt

1 teen knoflook

2 tomaten

1 komkommer

100 g gesneden ijsbergsla

1 tl gedroogde oregano
  1. Stap 1
    Snijd de paprika in reepjes. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprikareepjes 4 min. Schep de gyroskruiden erdoor. Voeg de bevroren bonenmix toe en bak nog 8 min. zachtjes.
  2. Stap 2
    Rooster intussen de maaltijdpita’s. Doe de yoghurt in een schaaltje. Rasp of pers de knoflook erboven. Snijd de tomaten en de komkommer in plakjes.
  3. Stap 3
    Snijd de maaltijdpita’s open of halveer ze. Vul ze met de ijsbergsla, de tomaat en een paar plakjes komkommer. Schep de bonengyros en een lepel knoflookyoghurt erbij. Bestrooi met de oregano en serveer met de rest van de komkommer.
Tip
Houd de geroosterde maaltijdpita’s warm in een schone keukendoek.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend