1. >Recept
  2. >Broccoliquiche met geitenkaas en verse kruiden

Broccoliquiche met geitenkaas en verse kruiden

20 min
35 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 zak Bonduelle Broccoliroosjes (vers in het vriesvak, 300 g)

5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid

2 eieren

75 ml melk

1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook

100 g zachte geitenkaas

75 g cherrytomaatjes, gehalveerd

- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
Ingrediënten voor 1 personen
1 zak Bonduelle Broccoliroosjes (vers in het vriesvak, 300 g)

5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid

2 eieren

75 ml melk

1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook

100 g zachte geitenkaas

75 g cherrytomaatjes, gehalveerd

- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water 2 min. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  2. Stap 2
    Bekleed de vorm met het deeg. Klop de eieren los. Klop er de melk en de kruiden door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Stap 3
    Breek de geitenkaas in kleine stukjes. Verdeel de broccoli met de geitenkaas over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over. Leg de tomaatjes tussen de broccoli.
  4. Stap 4
    Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.
Tip
Lekker met een frisse groene bladsalade.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend