1. >Recept
  2. >Indiase curry met bloemkoolrijst

Indiase curry met bloemkoolrijst

Indiase curry met bloemkoolrijst
Makkelijk
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (diepvries, 400 g)

1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld

250 g cherrytomaatjes

1 el olie

1 el Indiase milde currypasta

1 pakje kokosmelk (200 ml)

1 el amandelschaafsel

3 takjes platte peterselie
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (diepvries, 400 g)

1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld

250 g cherrytomaatjes

1 el olie

1 el Indiase milde currypasta

1 pakje kokosmelk (200 ml)

1 el amandelschaafsel

3 takjes platte peterselie
  1. Stap 1
    Halveer de tomaatjes. Verhit in een wok de olie. Bak de tomaatjes 3 min.
  2. Stap 2
    Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Voeg ook de kikkererwten toe. Stoof de curry 8 min. zachtjes.
  3. Stap 3
    Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de aanwijzingen. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en strooi op een bord. Hak de peterselie grof.
  4. Stap 4
    Verdeel de bloemkoolrijst met de Indiase curry over 2 borden of kommen. Bestrooi met het amandelschaafsel en de platte peterselie.
Voeg voor een extra kruidige curry gerust wat extra currypasta toe.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend