1. >Recept
  2. >Snijbonen-omelet met kaas en beenham

Snijbonen-omelet met kaas en beenham

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Snijboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

2 el olijfolie of margarine

4 eieren

75 g beenhamreepjes

50 g geraspte jongbelegen kaas

1 el bieslook, fijngehakt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Snijboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

2 el olijfolie of margarine

4 eieren

75 g beenhamreepjes

50 g geraspte jongbelegen kaas

1 el bieslook, fijngehakt
  1. Stap 1
    Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie of de margarine. Roerbak de nog bevroren snijboontjes 4 min.
  2. Stap 2
    Klop intussen de eieren los. Klop de beenhamreepjes, de kaas en de bieslook door het ei.
  3. Stap 3
    Schenk het eimengsel over de snijboontjes. Bestrooi met peper naar smaak. Bak de omelet in 6-8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar.
  4. Stap 4
    Laat de omelet op een schaal glijden en snijd in mooie punten. Leg de punten omelet op 2 borden.
Tips
- Lekker met een frisse salade. - Vervang de geraspte kaas door 2 plakken kaas in repen. - Serveer de omelet als hoofdgerecht met gebakken aardappelschijfjes en een frisse groensalade met yoghurtdressing.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend