Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Noedels met garnalen, bimi en edamame
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
recept gemaakt met
Edamame boontjes
Stap 1
Verhit in een wok 1 el olie. Bak de garnalen in 5 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Schep de garnalen uit de pan. Schenk de laatste el olie in de wok. Bak de bimi 3 min. Voeg de nog bevroren edamame bonen toe en roerbak de groenten in 4 min. beetgaar.
Stap 3
Schep de garnalen bij de groenten. Voeg de chilisaus toe en verwarm nog 1 min.
Stap 4
Schep de mie in 2 kommen. Verdeel er de groenten met de garnalen over. Bestrooi met het sesamzaad.
Tip
Laat de garnalen snel ontdooien in een zeef onder stromend warm water. Laat ze goed uitlekken.