1. >Recept
  2. >Pittige tuinbonenpasta met pecorino

Pittige tuinbonenpasta met pecorino

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

150 g spaghetti

5 el olijfolie

2 tenen knoflook, fijngehakt

½ rode peper

75 g rucola

25 g pecorino (kaas), geraspt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

150 g spaghetti

5 el olijfolie

2 tenen knoflook, fijngehakt

½ rode peper

75 g rucola

25 g pecorino (kaas), geraspt
  1. Stap 1
    Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Stap 2
    Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en de rode peper 2 min. Schep de nog bevroren tuinboontjes erdoor en bak in 6 min. zachtjes beetgaar.
  3. Stap 3
    Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de tuinboontjes. Schep de rucola met de helft van de kaas door de spaghetti.
  4. Stap 4
    Verdeel de spaghetti over 2 borden en serveer met de rest van de kaas.
Tip
Bestrooi met 1 el geroosterde pijnboompitten.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend