1. >Recept
  2. >Thaise groene curry met sugar snaps en kikkererwten

Thaise groene curry met sugar snaps en kikkererwten

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)

1 el zonnebloemolie

1 rode paprika, in reepjes

150 rijstnoedels

1 el Thaise groene currypasta (pot)

1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld

1 pakje kokosmelk (200 ml)

1 takje basilicum, in reepjes
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)

1 el zonnebloemolie

1 rode paprika, in reepjes

150 rijstnoedels

1 el Thaise groene currypasta (pot)

1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld

1 pakje kokosmelk (200 ml)

1 takje basilicum, in reepjes
  1. Stap 1
    Verhit in een wok de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de nog bevroren sugar snaps toe en roerbak 6 min. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2
    Roer de currypasta door de groenten en bak 1 min. Voeg de kikkererwten en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Verwarm de curry nog 2-3 min.
  3. Stap 3
    Verdeel de rijstnoedels over 2 kommen of diepe borden. Schep er de curry met de sugar snaps op. Bestrooi met de basilicum.
Tip
Bestrooi voor een knapperige beet de curry nog met 50 g ongezouten cashewnoten.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend