1. >Voor een beter morgen
  2. >Soep. Maar dan net dat beetje anders.

Of je nu de sterren van de hemel kookt, of juist een maaltijdbezorger onder speed dial hebt staan. Soep smaakt - en lukt - altijd. Het is daarnaast een makkelijke manier om lekker veel groenten binnen te krijgen. Bijvoorbeeld tijdens de lunch. Wij voorzien je graag van een flinke portie inspiratie. 

De lekkerste soep recepten

Maak er een feestje van: toppings voor soep

Er helemaal een feestje van maken? Dat doe je met verschillende toppings. Laat hierbij je creativiteit de vrije loop. Want waarom zou je jezelf beperken tot croutons, wanneer er zoveel andere toppings voor soep te vinden zijn. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een lepel pesto of basilicumolie voor een smaakexplosie
  • Zure room of mascarpone voor een romig resultaat
  • Kokosmelk of haveryoghurt voor een plantaardig alternatief
  • Kruidenroomkaas voor structuur én smaak
  • Geroosterde kikkererwten voor de crunch
  • Spelt of quinoa voor een extra goedgevulde soep

Wij beginnen spontaan te watertanden. Heb jij een goede suggestie? Wij horen het graag. Deel jouw favoriete topping voor soep op social media en tag ons via @BonduelleNederland. Wie weet staat ‘ie er binnenkort tussen.

Lekker, makkelijk én gezond

Dat zijn Bonduelle Groenten voor Soep. Deze recyclebare zakken zijn gevuld met een heerlijke mix al gesneden groenten zonder toevoegingen. Puur natuur. Het werkt super eenvoudig. Water koken, bouillonblokje toevoegen en de groenten erbij. Even laten sudderen, staafmixer erdoor en genieten maar. Jij zit binnen tien minuten aan een kom voedzame soep. En het mooiste van alles? Je hebt altijd een verse soep binnen handbereik. Direct vanuit de vriezer, de pan in.

Good Soup.