1. >Recept
  2. >Bean taco met bosui

Bean taco met bosui

Bean taco met bosui
Makkelijk
4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 zak Bonduelle kidneybonen (diepvries, 300 g)

2 el zonnebloemolie

2 el taco kruidenmix zonder zout

1 blik tomatenblokjes (400 g)

12 tacoschelpen

1 rode ui

250 g cherrytomaatjes

1 bosuitje

100 g krulsla melange

tomatensalsa en/of guacamole, voor erbij
Ingrediënten voor 4 personen
1 zak Bonduelle kidneybonen (diepvries, 300 g)

2 el zonnebloemolie

2 el taco kruidenmix zonder zout

1 blik tomatenblokjes (400 g)

12 tacoschelpen

1 rode ui

250 g cherrytomaatjes

1 bosuitje

100 g krulsla melange

tomatensalsa en/of guacamole, voor erbij
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de kruidenmix 30 sec. Voeg het blik tomatenblokjes met 75 ml water toe en breng aan de kook.
  2. Stap 2
    Draai het vuur laag. Schep de bevroren kidneybonen door de tomatensaus en verwarm 8 min. zachtjes. Verwarm intussen de tacoschelpen 5 min. in de voorverwarmde oven.
  3. Stap 3
    Snijd de rode ui in halve ringen en de tomaatjes in kwarten. Hak de bosui in ringetjes.
  4. Stap 4
    Leg de tacoschelpen op een schaal of 4 borden. Vul ze met de sla, de rode ui, de kidneybonen met de saus en de tomaatjes. Bestrooi met de ringetjes bosui. Serveer naar wens met tomatensalsa en/of guacamole.
Tip
Ook lekker met een dot frisse Griekse yoghurt!
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend