1. >Recept
  2. >Mexicaanse groente-enchiladas met zalm

Mexicaanse groente-enchiladas met zalm

2 personen
35 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)

1 el zonnebloemolie

½ tl gemalen komijn

150 g zalmfilet, in blokjes

1 blik tomatenblokjes (400 g)

6 tortilla wraps naturel

1 bekertje crème fraîche (125 g)

1 teentje knoflook, geperst

100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas

- ovenschaal (18 x 24 cm)
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)

1 el zonnebloemolie

½ tl gemalen komijn

150 g zalmfilet, in blokjes

1 blik tomatenblokjes (400 g)

6 tortilla wraps naturel

1 bekertje crème fraîche (125 g)

1 teentje knoflook, geperst

100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas

- ovenschaal (18 x 24 cm)
  1. Stap 1
    Verhit in een koekenpan de olie. Roerbak de nog bevroren Mexico melange 4 min. Voeg de komijn, de zalm en het blik tomatenblokjes toe en verwarm nog 6-8 min. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC.
  2. Stap 2
    Verdeel de Mexicaanse groenten met de zalm over de tortilla’s. Bestrooi met peper naar smaak en rol ze op. Leg de tortilla’s strak naast elkaar in de ovenschaal.
  3. Stap 3
    Meng de crème fraîche met de knoflook en de kaas. Verdeel het room-kaasmengsel over de tortilla’s.
  4. Stap 4
    Bak de enchiladas in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin.
Tips
- Garneer met fijngehakte koriander, munt of platte peterselie. - Vervang de zalmfilet door runder- of vegetarisch gehakt.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend