Caesar salade met mais

2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)

1 minipack Bonduelle maïs (75 g)

½ tl gemalen komijn

2 kropjes baby romaine sla

1 rode ui

4 el caesardressing

25 g Parmezaanse kaas
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)

1 minipack Bonduelle maïs (75 g)

½ tl gemalen komijn

2 kropjes baby romaine sla

1 rode ui

4 el caesardressing

25 g Parmezaanse kaas
  1. Stap 1
    Laat de kikkererwten uitlekken en dep ze goed droog met keukenpapier. Verhit een droge koekenpan. Rooster de kikkererwten in 5 min. mooi bruin. Bestrooi ze met de komijn en rooster nog 1-2 min.
  2. Stap 2
    Haal de blaadjes los van de slakropjes en snijd ze in repen. Snijd de ui in halve ringen.
  3. Stap 3
    Verdeel de sla, de uiringen, de maïs en de geroosterde kikkererwten over 2 borden. Maak de salades af met de dressing en schaaf er mooie vlokken van de Parmezaanse kaas boven.
Tip
Verrijk de salades voor een knapperige bite met wat knoflookcroutons.