1. >Over ons
  2. >Altijd vers uit het seizoen

Vers, uit de vriezer? Absoluut. Daar maken we namelijk geen grapjes over. Want hoewel mensen vaak denken dat die twee dingen niet samengaan, is het tegenovergestelde waar. De vriesverse groenten van Bonduelle worden op het perfecte moment van rijpheid geoogst en ingevroren. Zo blijft het beste van de natuur behouden. En dat proef je.

Op het juiste moment, op de juiste plek

De lekkerste groenten komen van het land. Waar ze genieten van de warme zon op hun bladeren en een fikse bui op z’n tijd. Met andere woorden: de ideale omstandigheden om een zaadje uit te laten groeien tot een ware vitaminebom. Zodra de groenten perfect rijp zijn, gaan alle alarmbellen rinkelen. Tijd voor actie. Binnen enkele uren worden de groenten door Bonduelle geoogst, schoongemaak én ingevroren.

Verser dan vers

Ja. Echt. Onze groenten krijgen namelijk alle tijd om uit te groeien tot een ware smaakexplosie. Vol vitaminen en goede voedingsstoffen. Omdat wij onze groenten vervolgens puur invriezen, blijft al dat goede lekker zitten waar het hoort. In de groenten. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld én hartstikke gezond. Ook wanneer je maanden na aankoop nog een verstopte verpakking uit je vriezer vist ;-).

Makkelijker kunnen we het niet maken

Dat beloven we. Een snelle tutorial voor iedereen die wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken… Haal de juiste hoeveelheid groenten uit de recyclebare zak. Kook of roerbak kort. En verrassing! Er staat binnen no time een gezonde en vooral lekkere maaltijd op tafel. Eentje waar zelfs de kinderen enthousiast over zijn. Restjes zijn verleden tijd. Je hoeft dus niks meer weg te gooien. Goed voor de portemonnee én de planeet.

Over de planeet gesproken

Die vriesverse groenten van ons, die stoppen we niet zomaar in elke zak. Integendeel zelfs. Onze diepvrieszakken worden namelijk gemaakt van plastic dat nóg dunner is dan z’n voorganger. Hierdoor is ‘ie beter én vaker te recyclen. Mocht je nou van de cijfers zijn. Die hebben we ook voor je. Met deze zakken besparen we tot wel 50.000 (!) kilo plastic per jaar. Dat zijn meer dan 661.000 zakken! En daar zijn we apetrots op. Doe jij met ons mee door jouw zak bij het juiste afval te gooien?

Seizoens(on)gebonden

Met Bonduelle vriesverse groenten kun je oneindig veel variëren. De mogelijkheden? Bijna eindeloos. En het mooiste van alles? Je zit nergens aan vast. Ook niet aan de seizoenen. Jij plukt namelijk het hele jaar door de vruchten van verse groenten uit het seizoen. Dat is genieten van net zoveel bite, net zoveel smaak én net zoveel kleur als op de dag van oogst. 

Laat je verrassen

Door de lekkerste recepten met groenten! Wij schotelen onze favorieten aan je voor. Zo zit jij nooit meer om inspiratie verlegen. Wat dacht je van een lekkere quiche met broccoliroosjes en geitenkaas? Of een Aziatische roerbak schotel met sperzieboontjes? Dit wordt vast niet de laatste keer dat we je op deze pagina mochten verwelkomen. Eet smakelijk!

Op het boodschappenlijstje

Pak die pen en papier er maar bij en update jouw volgende boodschappenlijstje. Tijdens jouw volgende supermarktbezoek ren jij regelrecht naar het vriesvak. Welke vriesverse groenten gooi jij in je mandje? Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor de beste smaak, bite en kleur.

De sterren van de hemel gekookt met onze vriesverse groenten? Deel jouw foto op de Bonduelle Facebook of tag ons op Instagram.