1. >Over ons
  2. >Bonduelle Groenten voor Soep

Soeper vers. Soeper simpel. Soeper lekker.

Dat zijn Bonduelle Groenten voor Soep. Deze zakken zijn gevuld met een heerlijke mix gesneden groenten. Verkrijgbaar in 3 varianten. Je kunt kiezen uit tomaat - paprika, pompoen - wortel of courgette - erwt. Op deze pagina vind je alles over dit gloednieuwe product. Kan je daarna je sportschoenen onder binden en naar de dichtstbijzijnde supermarkt sprinten ;-).

Vers uit de vriezer

De groenten van Bonduelle groeien op het land, rijpen onder de zon en worden pas geoogst op het perfecte moment van rijpheid. Logisch. Op dat moment zijn de groenten namelijk het allerlekkerst én het meest voedzaam. Binnen enkele uren na de oogst worden de groenten schoon gemaakt en ingevroren. Zo blijft die heerlijke smaak en vrolijke kleur behouden. 

Goed om te weten: we houden het graag lekker puur. Je vindt dan ook geen toevoegingen in onze recyclebare verpakkingen. En dat proef je.

Binnen no-time op tafel

Boterhammen vergeten uit te leggen, een meeting die uitloopt (en een e-mail had kunnen zijn) en een schoonmoeder die onverwachts mee komt lunchen… Het zit niet altijd mee. Maar ook wanneer je planning volledig in de soep loopt, zet jij een gezonde maaltijd op tafel. Met onze Groenten voor Soep heb je dat binnen no-time voor elkaar. Al binnen 6 minuutjes! Het werkt hartstikke eenvoudig. Een stappenplan: 

  1. Haal de groenten uit de vriezer. Eén zak is genoeg voor 3 tot 4 personen. 
  2. Breng wat water aan de kook en voeg een bouillonblokje toe. 
  3. Kookt het water? Dan mogen de groenten erbij. 
  4. Even laten sudderen, staafmixer erdoor en genieten maar. 

Makkelijker kunnen we het écht niet maken! 
 

Tip: eet deze soep tijdens de lunch. Dan heb je al zo’n 60% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnen.

Lukt én smaakt altijd

Zo’n verse soep staat dus in een handomdraai op tafel. Dat lukt altijd. Maar dat niet alleen. Onze Bonduelle Groenten voor Soep zijn ook nog eens ontzettend lekker. Het is dan ook niet gek dat dit product verkozen is tot Gekozen Product van het Jaar 2022. En daar zijn we trots op.

Recept inspiratie

Deze soepen voorzien van net dat beetje extra smaak of vulling? Geen probleem. Wij hebben een aantal heerlijke suggesties op een rijtje gezet. Wat dacht je van mascarpone en pesto? Of van geroosterde kikkererwten voor extra bit en eiwitten?