1. >Voor een beter morgen
  2. >Het beste moment voor een flinke portie extra groenten? De lunch.

Minimaal 250 gram groente per dag. Dat is wat het Voedingscentrum adviseert. Da’s best veel. Zeker wanneer je met het eten ervan wacht tot het avondeten. Verspreid je porties dan ook over meerdere momenten per dag. Neem de lunch als voorbeeld; het perfecte moment voor een dosis extra groente. Geen zorgen. Met onze tips wordt dat hartstikke makkelijk én hartstikke lekker. Lees je mee? 

De (bijna) kant-en-klare maaltijd

Leuk idee, dat meer groenten eten tijdens de lunch. Maar een bruine boterham met kaas staat toch veel sneller op tafel? Nou, dacht het niet. Maak kennis met onze Lunch Bowl en de Bonduelle Groenten voor Soep. We vertellen je er meer over.

Bonduelle Lunch Bowl

Hiermee geniet jij in no-time van een 100 procent natuurlijke lunch. Deze zakken zijn gevuld met de perfecte combinatie van peulvruchten, groenten en granen. Boordevol eiwitten, vitaminen én een bron van vezels. Je geniet er zowel warm als koud van. Dit maakt deze verpakkingen ook handig om mee te nemen. 

Bonduelle Groenten voor Soep

Helemaal all-out gaan met groenten tijdens de lunch? Kies dan voor onze Bonduelle Groenten voor Soep. De recyclebare zakken zijn gevuld met een mix heerlijke groenten. Daarmee krijg je met één kom soep 60 procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnen. Genieten maar! Ook lekker in combinatie met die bruine boterham ;-).

Een salade tijdens de lunch

Kies voor een frisse salade tijdens de lunch. Laat hierbij je fantasie de vrije loop. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Verzamel simpelweg je favoriete groenten, snijd deze in hapklare stukjes en voeg wat granen en eiwitten toe. Het resultaat geeft je energie voor de rest van de dag. Wat tijd besparen? Maak je salade de avond van te voren. Vergeet dan niet om de natte en droge onderdelen van jouw salade apart te houden. Zo blijven de groenten lekker knapperig. 

 

Extra tip: met onze Bonduelle Mini’s voeg je in een handomdraai extra groenten of peulvruchten toe. Direct klaar voor gebruik. Makkelijker kunnen we het niet maken. 

 

Wat houvast nodig? In deze blog laten we je zien hoe je in zes simpele stappen de perfecte salade maakt.