Broccolirijst met hoisinkip en spinazie
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400g)
150 g kipfilet (in reepjes)
400 g panklare spinazie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
2 tl sesamzaad
3 el olie
3 el hoisinsaus
150 g kipfilet (in reepjes)
400 g panklare spinazie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
2 tl sesamzaad
3 el olie
3 el hoisinsaus
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400g)
150 g kipfilet (in reepjes)
400 g panklare spinazie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
2 tl sesamzaad
3 el olie
3 el hoisinsaus
150 g kipfilet (in reepjes)
400 g panklare spinazie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
2 tl sesamzaad
3 el olie
3 el hoisinsaus
- Stap 1Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en schud dit vervolgens op een bord.
- Stap 2Verhit in de koekenpan 1 el olie en bak de kipfiletreepjes in 4 min. goudbruin.
- Stap 3Verhit in een wok 1 el olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat het blad al omscheppend slinken.
- Stap 4Verhit in een hapjespan de rest van de olie. Voeg de rijst toe en bak dit 6 min. al omscheppend. Voeg de hoisinsaus toe aan de kip en verwarm dit 1 min. mee.
- Stap 5Schep de rijst op 2 borden en verdeel er de spinazie en hoisinkip over. Bestrooi het vervolgens met het sesamzaad.
Tip
Vervang de kipfilet ook eens door kleine gehaktballetjes of biefstukreepjes.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Poké bowl met broccolirijst en garnalen
- ONTDEK HET RECEPT
Indiase tomatencurry met broccolirijst
- ONTDEK HET RECEPT
Nasi van broccolirijst
Ontdek ook
















