1. >Recept
  2. >Indiase tomatencurry met broccolirijst

Indiase tomatencurry met broccolirijst

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)

400 g tomaten (in stukjes)

150 g cocktailgarnalen

1 ui (gesnipperd)

1 pakje kokosmelk (200 ml)

2 el olie

2 tl rode currypasta

3 takjes koriander (grofgehakt)
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)

400 g tomaten (in stukjes)

150 g cocktailgarnalen

1 ui (gesnipperd)

1 pakje kokosmelk (200 ml)

2 el olie

2 tl rode currypasta

3 takjes koriander (grofgehakt)
  1. Stap 1
    Verhit in een hapjespan 1 el olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de tomaat toe en bak dit 4 min. mee. Schep de currypasta erdoor.
  2. Stap 2
    Voeg de kokosmelk en de garnalen toe en verwarm de curry nog 5 min. zachtjes.
  3. Stap 3
    Verhit in een hapjespan de rest van de olie en voeg hier de rijst aan toe en bak dit 6-7 min. al omscheppend.
  4. Stap 4
    Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel de curry erover en bestrooi het met de koriander.
Tip
Maak de curry ook eens met cherrytomaatjes voor een extra zoete smaak.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend