Roergebakken broccolirijst met zalm
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
- Stap 1Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Fruit het sjalotje 1 min. Schep de erwtjes erdoor en bak ze 1 min. mee.
- Stap 2Leg de zalmfilet tussen de erwtjes en bak in 5-6 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar. Keer de zalmfilet halverwege.
- Stap 3Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de rijst toe en bak 6-7 min. al omscheppend. Schep de pesto door de erwtjes.
- Stap 4Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de zalmfilet met de erwtjes erover en bestrooi het met basilicum.
Tip
Vervang voor variatie de zalmfilet ook eens door kipfilet.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Nasi van broccolirijst
- ONTDEK HET RECEPT
Poké bowl met broccolirijst en garnalen
- ONTDEK HET RECEPT
Broccolirijst met hoisinkip en spinazie
Ontdek ook
















