1. >Recept
  2. >Caesar salad bowl

Caesar salad bowl

1 person
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 75 g)

1 mini pack Bonduelle jonge velderwtjes (1 x 75 g)

75 g kipfilet

15 g Parmezaanse kaas

1 kropje baby romaine sla

½ kleine rode ui (in halve ringen)

1 el olijfolie

2 el caesar saladedressing

peper

- grillpan
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 75 g)

1 mini pack Bonduelle jonge velderwtjes (1 x 75 g)

75 g kipfilet

15 g Parmezaanse kaas

1 kropje baby romaine sla

½ kleine rode ui (in halve ringen)

1 el olijfolie

2 el caesar saladedressing

peper

- grillpan
  1. Stap 1
    Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilet met de olijfolie en bestrooi het met peper naar smaak. Gril de kipfilet in 12-15 min. goudbruin en gaar.
  2. Stap 2
    Haal intussen de blaadjes van het slakropje. Was en droog de sla en leg het in een bowl.
  3. Stap 3
    Snijd de kipfilet in plakjes. Verdeel vervolgens de kipfilet met de maïs, de jonge velderwtjes en de rode ui over de sla.
  4. Stap 4
    Besprenkel de salade met de dressing en schaaf of rasp er de Parmezaanse kaas boven.
Tip
Ook lekker met krokante knoflookcroutons.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend