Pinterest

Mini-beanrito’s met avocado

Mini-beanrito’s met avocado
Makkelijk
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
hoofdgerecht voor 4 personen (20 min.)



2 blikjes Bonduelle pinto bonen (à 160 g)

1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 rode paprika

250 g cherrytomaatjes

1 takje peterselie

2 el olie

2 tl burrito kruidenmix

2 rijpe avocado’s

12 kleine tortillawraps

50 g (eikenblad)sla

75 g geraspte jongbelegen kaas

1 limoen
Ingrediënten voor 1 personen
hoofdgerecht voor 4 personen (20 min.)



2 blikjes Bonduelle pinto bonen (à 160 g)

1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 rode paprika

250 g cherrytomaatjes

1 takje peterselie

2 el olie

2 tl burrito kruidenmix

2 rijpe avocado’s

12 kleine tortillawraps

50 g (eikenblad)sla

75 g geraspte jongbelegen kaas

1 limoen

recept gemaakt met

Crispy MaïsCrispy Maïs
  1. Stap 1
    Laat de pinto bonen en de maïs uitlekken. Snijd de paprika in blokjes. Halveer de tomaatjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Stap 2
    Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de tomaatjes met de maïs en de kruidenmix toe en bak nog 4 min.
  3. Stap 3
    Halveer intussen de avocado’s, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het avocado vruchtvlees in plakjes.
  4. Stap 4
    Schep de pinto bonen door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
  5. Stap 5
    Verdeel de sla en de avocado over de tortilla’s. Schep er het groenten-bonenmengsel op. Bestrooi met de kaas en de peterselie en leg de burrito’s op 4 borden. Serveer met de limoen.

Lunchtip: Afgekoeld zijn deze beanrito’s ook heerlijk als lunch op school of kantoor. Rol de tortilla’s op en neem ze verpakt in vershoudfolie mee.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +