Pasta pesto met spinazie en een mix van bonen
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle bonenmix (310 g)
400 g spaghetti of fusilli
2 el pijnboompitten
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
3 el groene pesto
600 g gewassen spinazie
75 g zwarte olijven zonder pit
400 g spaghetti of fusilli
2 el pijnboompitten
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
3 el groene pesto
600 g gewassen spinazie
75 g zwarte olijven zonder pit
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle bonenmix (310 g)
400 g spaghetti of fusilli
2 el pijnboompitten
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
3 el groene pesto
600 g gewassen spinazie
75 g zwarte olijven zonder pit
400 g spaghetti of fusilli
2 el pijnboompitten
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
3 el groene pesto
600 g gewassen spinazie
75 g zwarte olijven zonder pit
- Stap 1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
- Stap 2Verhit in de koekenpan de olijfolie. Fruit de ui en de paprika 2 min. Schep de pesto erdoor.
- Stap 3Voeg de spinazie in delen toe en laat het blad al omscheppend slinken. Boen de pijnboompitten, de olijven en de bonen toe en verwarm nog 2-3 min. Breng op smaak met peper.
- Stap 4Verdeel de pasta over 4 borden. Schep er de spinazie met de bonen op.
Tip
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Ontdek ook