Frisse salade met gegrilde courgette, mozzarella en citroendressing

Ingrediƫnten

1 zak Bonduelle Gegrilde Courgette (400 g)
1 komkommer
300g mozzarellaballetjes
75g rucola
10g basilicumblaadjes
1 citroen, sap en rasp
5 el olijfolie extra vierge
1/2 el honing
60g Parmezaanse kaasschilfers
Olijfolie om in te bakken
Peper en zout

Frissesalade met gegrilde courgette, mozzarella en citroendressing

Info

Bereiding

Meng de olijfolie met citroenrasp en -sap, honing, peper en zout tot een dressing.

Maak met een mandoline of dunschiller lange dunne linten van de komkommer en rol ze op.

Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gegrilde courgette 5 minuten aan en breng op smaak met peper en een snufje zout.

Verdeel de rucola en gegrilde courgette over 4 borden. Leg de komkommerrolletjes en mozzarellabolletjes er bovenop, schenk de dressing er overheen en garneer met Parmezaanse kaas en basilicum.

Recepten detail page banner